3rd – Septembrie

3rd – Septembrie

AFC East
New England Patriots 3 0
New York Jets 1 2
Miami Dolphins 1 2
Buffalo Bills 1 2
Dacă atunci când voi face rezumatul lunii octombrie toate aceste cifre se vor dubla nu cred că va fi nimeni foarte mirat. Putem sa dăm deja coroana celor de la Patriots?!. Par un şampon Head & Shoulders peste restul. Diferenţa între meciul pierdut de Ofensive condusă de Tom Brady contra celor de la Denver în iarnă şi cel câștigat săptămâna aceasta contra celor de la Huston (my bad confuzia de Divsion din post anterior) a fost făcuta de https://en.wikipedia.org/wiki/Dante_Scarnecchia. Acesta este vechiul şi noul antrenor al liniei Ofensive în vârstă de 68 de ani, played football as an offensive lineman, earned a degree in physical education, while also serving as a sergeant in the U.S. Marine Corps Reserve. Cam asta este biografia care a influențat această întoarcere: 0 sacks, 0 hits, 3 pressures on Jacoby Brisset. Care prin extensie îl face pe Bill Belichick neînvins când joacă cu un QuarterBack debutant.

AFC North
Baltimore Ravens 3 0
Pittsburgh Steelers 2 1
Cincinnati Bengals 1 2
Cleveland Browns 0 3
Browns par singura certitudine la ultimul loc. Bengals sunt într-o relativă pierdere de viteză, Steelers în ritmul obişnuit iar Ravens par din nou pe caii mari după un sezon în care au suferit masiv de pe urma accidentărilor.

AFC South
Houston Texans 2 1
Tennessee Titans 1 2
Indianapolis Colts 1 2
Jacksonville Jaguars 0 3

AFC West
Denver Broncos 3 0
Kansas City Chiefs 2 1
Oakland Raiders 2 1
San Diego Chargers 1 2

Acestea sunt eu cred unele dintre cele mai deschise Division. South deschise spre un nivel mediocru iar West deschise de un nivel foarte înalt în care toate echipele sunt foarte, foarte bune.

NFC East
Philadelphia Eagles 3 0
New York Giants 2 1
Dallas Cowboys 2 1
Washington Redskins 1 2
La fel ca West din AFC. Probabil că amândouă acestea două Division vor trimite două echipe în Play-Off.

NFC North Team
Minnesota Vikings 3 0
Green Bay Packers 2 1
Detroit Lions 1 2
Chicago Bears 0 3
Lucrurile par să intre in normalitate … Division va fi decisă între Minnesota şi Green Bay, lucrurile par să intre în normalitate pentru Offensive lui Aaron Rodgers şi să continue la Bears în normalitatea unor sezoane mediocre.

NFC South
Atlanta Falcons 2 1
Tampa Bay Buccaneers 1 2
Carolina Panthers 1 2
New Orleans Saints 0 3
Atlanta ca şi Ravens se îndreaptă se pare spre un sezon bun după unul mai puţin bun şi marcat de accidentări. Carolina sunt surprinzătorii de rezervaţii în acest început de sezon. Cam ca şi toată lumea mă așteptam să continue seria prestaţiilor foarte bune de anul trecut şi să se înscrie rapid ca şi o candidată măcar la repetarea participării în ultimul act. Saint joaca cu garda jos şi încercă să înscrie mai multe puncte cu Offensive decât pot adversarii da. Dar nu par să obţină rezultate în stăvilirea în Defensive a avântului acestora. Meciul contra celor de la Falcons a fost ca o sărbătoare cu focuri de artificii. De la început am fost convins că va fi un meci cu puncte multe, cu doua Offensive conduse de doi dintre cei mai bunii pasatori ai acestui moment şi care nu au contra lor Defensive făcute să sperie. A fost marcat şi de istoria meciurilor din trecut

NFC West
Los Angeles Rams 2 1
Seattle Seahawks 2 1
San Francisco 49ers 1 2
Arizona Cardinals 1 2

Cea mai intrigantă divizie de până acum. Nu credeam că Rams vor fii măcar o săptămâna pe primul loc. Nu credeam că Arizona vor fi pe ultimul loc măcar o săptămâna.

What I saw …

Houston 0 at New England 27
Dallas 31 at Bears 17
Atlanta 45 at New Orleans 32

Quaote

Wentz said. “They tested me quite a bit. I just thought, Be myself. Talk football. Have fun.”
Pederson probed about Wentz’s focus. “I asked him something that was important to me,” Pederson said Sunday night. “You can be a dedicated person, but sometimes your family can be a drag on you. Sometimes they can be demanding, and distracting. I asked him, ‘Is your family gonna be a distraction?’ He said,

No sir. Coach, I can tell you, it’s all about football for me.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s