2nd

New York Jets 37 at Buffalo 31

Greu de înțeles acest meci. Sunt gata să accept că Ryan Fitzpatrick este un QuarterBack mai mult decât decent (deşi nu cred că merită un contract atât de gras după doar un sezon bun (şi un meci îl care îl văd şi eu …)). Sunt gata să accept că  a fost ajutat de o echipa de Receiver mai mult decât decentă şi de un joc pe pământ foarte bun (bravo! Matt Forte). De asemenea sunt gata să accept că Ofensive celor de la Buffalo Bills a jucat O.K. (deşi după acest meci şi-au concediat coordonatorul). Dar în nici un caz nu pot înțelege partea Defensive a acestei partide. Darrelle Revis este lăsat mult în urmă în alergare de Goodwin. O Defensive a unei echipe conduse de Rex se comporta atât de slab iar Ofensive atât de bine (31 de puncte) şi totuşi pierde …. Doua meciuri şi încă nu sunt convins de niciuna dintre aceste echipe… Speranţe de post season probabil doar la verzi …

Miami at 24 New England 31

Spectacol! … O singură întrebare pentru săptămâna următoare. Daca se accidentează şi Jacoby Brissett  şi bat totuşi pe Huston cu Julian Edelman pe postul de QB atunci ce meciuri în aceasta divizie pot fi interesate: Jacksonville Jaguars contra New England Patriots care îl UnRetiered pe Drew Bleadsoe or what?! New England Patriots deocamdată doua victorii cu Jimmy Garoppolo (1 ½) şi Jacoby Brissett (½) contra unor apărării bune (Arizona şi Miami). Dacă scapă de Huston cu third string QB cine le va sta în calea unui sezon perfect (mai au Pittsburgh în octombrie şi Denver în decembrie (şi Jacksonville de două ori …)). Săptămâna viitoare Huston at New England şi eu prevăd totuşi victoria celor din Texas.

Să nu uit să menţionez aportul lui Martellus Bennett cu peste 100 yards şi un TouchDown. Toate astea în afara sistemului care cred că se doreşte să se implementeze cu doi Tight End foarte buni (pe vremuri erau Rob Gronkowski şi Aaron Hernandez). Iar preferatul meu LeGarrette Blount a dus greul să consume ceasul la trecerea timpului (rushed 29 times for 123 yards and TouchDown).

New Orleans 13 at New York Giants 16

Mă aşteptam la mai multe artificii Ofensive …

Seattle 3 at Los Angeles 9

Neaşteptat!. Mă aştept de vreo 2 sezoane ca Seattle să implodeze după ce au renunţat la foarte mulţi jucători buni şi foarte buni. Anul trecut am crezut că le-a sunat acest ceas. Nu a fost să fie şi si-au salvat sezonul cu precădere în doua jumătate. De data asta nu îl au nici măcar pe Marshawn Lynch să îi salveze… Dar tot nu am crezut că vor fi bătuţi (chinuit!, dar bătuţi) de către Los Angeles Rams. Car enu mi-au schimbat părerea de săptămâna trecuta de echipa slaba de bătut. S-ar putea ca evoluţia de săptămâna aceasta să fie doar o excepție. Poate cumva ştiu ei un secret cum să îi bată pe cei de le Seattle Seahawks. Cam aşa ar arătă istoria în care chiar şi când erau în formă cei din Seattle aveau probleme cu ţapi. Care secret cumva nu a fost înţeles şi transpus şi de restul echipelor.

Green Bay 14 at Minnesota 17

Până acum vreo 2-3 anii divizia părea forever o problema de tranşat intre Green Bay şi Chicago. Singura consolare este că cei din Chicago arată şi mai rău decât cei din Green Bay pentru care încă mai există speranţe.

Dallas 27 at Washington 23

Dak Prescott arată bine, Alfred Morris la fel (şi îşi arată colţii contra fostei echipe)

Kansas City 12 at Houston 19

San Francisco 27 at Carolina 46

Cam Newton a scăpat de Von Miller …

Tennessee 16 at Detroit 15

Baltimore 25 at Cleveland 20

Die-hard fan a celor de la Ravens apreciem când echipa joacă urât şi ajunge la un record de 2 victorii şi zero înfrângeri. Aşteptăm alte victorii pe vreme urâtă … (să sperăm şi contra celor de la Pittsburgh, erau vremuri în care aceste meciuri erau meciuri clasice decise de jocul “urât” din Defensive )

Cincinnati 16 at Pittsburgh 24

Tampa Bay 7 at Arizona 40

Jacksonville 14 at San Diego 38

Atlanta 35 at Oakland 28

Două echipe frumoase care au făcut un meci frumos.

Indianapolis 20 at Denver 34

Philadelphia 29 at Chicago 14

Cel mai plăcut meci din cele vizionate în această săptămână.

Book Suggestion:

Un posibil răspuns la o întrebare a lui Patrick André de Hillerin ar putea fii
Dune

Movie Suggestion:

Dune şi Children of Dune mini-series produse de SyFy.

Iar dacă am sărit începutul să nu uitam să menționam excelentul documentar

Jodorowsky’s Dune si personalitatea celui care a inspirat realizarea începutului Alejandro Jodorowsky.

Cam atât a fost în aceasta a doua săptămână așa că  până joia viitoare „La revedere!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s