(În)Cepe sezonul 2016.

Am să încerc ca în fiecare joi să scriu câteva rânduri despre National Football League. Pentru început în acest prim material am să încerc să lămuresc câteva aspecte.

  • De ce joia? Pentru că NFL este pasiunea mea în afară job-ului pentru care sunt (prost) plătit. Mai am și alte pasiuni (tennis) dar am să încerc să las tenisul undeva ca și un subiect secundar. Joi începe etapa și vrând sau nevrând sunt nevoit sa încetez vizionările meciurilor dorite de mine.
  • Voi scrie în limba engleza. Nu mă voi sfii deloc să amestec English language. În meseria mea toate lumea se așteaptă ca toată lumea to know. Să îi zicem romgleză …
  • De ce? Pentru că spre deosebire de American Armchair Quarterback nu prea am cu cine să împărtășesc toate acestea.

 

Azi suntem la prima publicare undeva după etapa 0. Voi fii întotdeauna în urmă…

Q (de la Questions), adică întrebările …

  1. Una singură pentru azi. Ce va fii în viitor? Ca întotdeauna always expect the unexpected. Cam ca întotdeauna în acest sport atât de frumos și interesant care este American Football.

Dar deja foarte repede vom afla un prim (mic) răspuns la aceasta întrebare. Trevor Siemian will throw his first ever NFL pass and for a defending Super Bowl champion. La sfârșitul zile vor fi destui yards și mai important mai multe TouchDown sau mai multe intercepții? Să nu uitam că aruncă împotriva unei echipe care în timpul recent arată foarte bine, în trecut și probabil și în viitor are cele mai mari șanse să se impună cam în orice meci. E drept că apărarea (mai ales pe calea aerului) poate e un pic slăbită fața de anul trecut în urma plecării lui Josh Norman. Dar overall vorbim poate de cea mai bună echipă a prezentului atât din punct de vedere ofensiv cât și defensiv condusă de poate cel mai bun dual threat QB de până acuma.

Un prim astfel de răspuns o să îl aflam foarte, foarte, curând. Dar chiar și acest răspuns nu ne va oprii să ne uitam pe mai departe la NFL și săptămâna viitoare, joia, să împărtășim toate acestea Internetului.

Deschiderea sezonului este re-editarea ultimului Super Bowl, între două echipe foarte bune și este mult așteptat de toată lumea în toate acestea ultime aproape nouă luni. Pentru mine cel mai așteptat meci al rundei de duminică va fii însă confruntarea între Dallas Cowboys și New York Giants. Poate pentru că este un meci care se anunță echilibrat, între echipe din aceeași divizie.

 

Până joia următoare, la revedere!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s